Objavljeno: 28.07.2016

img23

Ivona je supruga i majka dvoje djece, trenerica, poduzetnica inovatorica. Svoje profesionalni put najviše vidi u prenošenju poruke o jedinstvenosti i dragocjenosti svakog pojedinca te važnosti upoznavanja sebe, svojih talenata, sposobnosti, kako bi učinili nešto dobro i ostavili trag u društvu. Kako bi to ostvarili, potrebno je upoznati sebe.

Upravo zato osmislila je inovativan alat Edukator ID. S obzirom na iskustvo u radu s ljudima kroz konzalting i treninge, uvidjela je da ljudi zbog nepoznavanja sebe ne znaju kako i gdje usmjeriti sposobnosti i talente, a i često pate od niskog samopoštovanja zbog neprihvaćanja sebe. Sve to vodi do frustracije i nezadovoljstva, a kasnije do neprihvaćanja osobne odgovornosti za vlastite izbore te na kraju do dubokog osjećaja besmisla.

imgKroz Edukator ID, pojedinci imaju priliku upoznati svoju jedinstvenost i bogatstvo različitosti u drugima. Krajnji plodovi programa su prihvaćanje sebe, drugih, identificiranje jedinstvenih talenata što pojedince potiče na smisleno, autentično življenje života koji nam je darovan na dobrobit sebe, bližnjih i društva u kojem živimo.

EDUKATOR ID NE NALAZI NEŠTO NOVO, VEĆ ONO ŠTO JE ODUVIJEK POSTOJALO – ALI JE BILO ZAKOPANO ILI ZAPUŠTENO.