• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu
Naš pristup
Naša priča krenula je u trenutku u kojem je svatko od nas povjerovao da može živjeti autentično, graditi se osobno i profesionalno na dobrim temeljima. Vjerujući da se kroz konkretne, kreativne i inovativne alate može kvalitetno graditi osobni i karijerni razvoj, okuplja se tim stručnjaka, a nadasve entuzijasta koji vjeruju u Vašu individualnost i Vaš potencijal. Stručnjaci koji motiviraju i podržavaju pozitivne promjene i usmjeravaju pojedinačni i organizacijski razvoj.

Svatko od ID stručnjaka je u svojoj domeni djelovanja prepoznao kolika je potreba za upoznavanjem sebe, osvještavanjem što sve pojedinac, tim i organizacija mogu učiniti kada su svjesni svojih snaga, autentičnog doprinosa. ID metodologiju u koju vas uvodimo kroz svoj rad (grupno, individualno, organizacijski) smo prošli, uvjerili se u vlastite životne promjene te kroz svoje poslovne uloge želimo biti ambasadori i promicatelji kvalitete osobnog i karijernog razvoja. Vjerujemo da je moguće biti svjestan sebe, razvijati svoje snage, doprinositi u svom poslovnom i privatnom okruženju te preuzeti odgovornost za vlastitu kvalitetu života, imajući pozitivan utjecaj na okruženje i društvo oko sebe.

Što i kako radimo?

  • Vjerujemo u potencijal svakog pojedinca, detektiramo područje snage te kroz inovativne alate maksimiziramo ostvarenje potencijala poslovno i privatno
  • Kroz svoj rad, edukacije, programe, coachinge, radionice - usmjeravamo pojedince, grupe, timove i organizacije da koriste sinergiju potencijala i različitih osobnosti stvarajući dinamiku rasta i razvoja te zajedničkog uspjeha
  • Pomažemo pojedincima i organizacijama da otkriju i artikuliraju  svoj identitet
  • Osim otkrivanja potencijala kroz coaching edukacije, konzalting radimo na razvoju znanja i vještina. Naša formula uspjeha Talent + znanje + vještine + stav = Rezultat

Radeći na raznim projektima te vodeći razne edukacije kao edukatori i konzultanti po kompanijama došli smo do saznanja da kvalitetan pristup razvoju zaposlenika i kompanije temeljeno je na četiri osnovna stupa. Svi oni međusobno su povezani te se međusobno nadopunjuju. Također nedostatak bilo kojeg utječe na stabilnost cijele građevine. 

Programi:

  • COMPANY ID 

Company ID kategorija predstavlja niz programa i edukacija koji pomažu tvrtkama da otkriju i njeguju DNA svoje tvrtke (misija, vrijednosti, vizija) te na temelju toga postave strategiju koja će biti nit vodilja zaposlenicima.

  • EMPLOYEE ID

Poznavanje ID-a odnosno talenata i potencijala zaposlenika, te njihovih ključnih motivatora predstavlja ključni resurs kompanije kojim treba znati upravljati. ID ORG radi na osvještavanju navedenog na svim razinama kompanije te tako gradi ID kulturu.

  • ID HR SYSTEMS

Razumijevanje ID-a te programi razvoja ukoliko ne postoje adekvatni sustavi upravljanja ljudskim resursima mogu stvoriti kontra učinak. Zato preporučujemo uspostavljanje osnovnih sustava HR sustava kako bi građevina imala čvrstu armaturu i zidove.

  • LEADERSHIP ID

Sve navedeno teško je ostvariti bez autentičnog i kompetentnog vodstva koji daje smjer, upravlja, razvija i nadzire. Upravo zato veliki naglasak stavljamo baš na Leadership program u kojem osim razvoja vještina stavljamo naglasak na self awareness i self regulation.