ID Dijagnostičar


Ispunite ovaj kratki upitnik i za samo 20 minuta saznajte kako stojite po ID elementima.

Ispunjavanjem upitnika ID Dijagnostičar dajete privolu za obradu Vaših osobnih podataka u skladu s našom politikom privatnosti.

Što je ID dijagnostičar

Temelj svakog kvalitetnog procesa je dobra dijagnostika.

Ako nam je cilj izgradnja života kakvog želimo i koji nas vodi zadovoljstvu i uspjehu, prvo trebamo vidjeti kakav nam je građevni materijal - odnosno, naš potencijal. Zato kroz upitnik „ID dijagnostičar“ ispitujemo sve bitne elemente aktivnog korištenja sposobnosti i Vašeg potencijala te dobivamo uvid u kojem segmentu imate mogućnost i potrebu za promjenom. Moći ćete identificirati snage svojeg potencijala kao i područja koja Vas eventualno koče u ostvarenju punine.

Odmah nakon što ispunite upitnik, prikazat će Vam se rezultat s jasnom dijagnostikom Vašeg potencijala. Za detaljna objašnjenja svake kategorije i Vaših rezultata prijavite se na ID kavu na kraju samog upitnika. ID kava je besplatan susret s ID trenerom koji Vas vodi kroz proces kako biste sami shvatili u kojem smjeru Vam je potrebna promjena. Mnogi polaznici su rekli da im je već ovaj proces dao uvid oko toga u čemu leži korijen nezadovoljstva te što je potrebno poduzeti kako bi učinili korak naprijed.

Dođite, pitajte i inspirirajte se!


dijagnosticar_krug