• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu

 

Gle 0412

Volimo što radimo, radimo što volimo! S vama i za vas otkrivamo vaše talente i pomažemo vam ostvariti karijeru iz snova

Edukator ID je inovativni alat otkrivanja sposobnosti, talenata, interesa i osobne motivacije koji pomaže pojedincima da otkriju svoje kriterije za željenu karijeru te profesionalno područje u kojem se skriva najveći potencijal za uspjeh. Edukator ID je alat koji pomaže otkriti sposobnosti i talente, prihvatiti sebe i svoju autentičnost te definirati osobne kriterije za profesionalni put i razvoj karijere.

Kako je nastao Edukator ID?

Ivona je supruga i majka troje djece, trenerica, poduzetnica inovatorica. Svoje profesionalni put najviše vidi u prenošenju poruke o jedinstvenosti i dragocjenosti svakog pojedinca te važnosti upoznavanja sebe, svojih talenata, sposobnosti, kako bi učinili nešto dobro i ostavili trag u društvu. Kako bi to ostvarili, potrebno je upoznati sebe.

Gle 0527

"Edukator ID ne nalazi nešto novo, već ono što je oduvijek postojalo - ali je bilo zakopano ili zapušteno." Ivona Zgrabljić 

Upravo zato osmislila je inovativan alat Edukator ID. S obzirom na iskustvo u radu s ljudima kroz konzalting i treninge, uvidjela je da ljudi zbog nepoznavanja sebe ne znaju kako i gdje usmjeriti sposobnosti i talente, a i često pate od niskog samopoštovanja zbog neprihvaćanja sebe. Sve to vodi do frustracije i nezadovoljstva, a kasnije do neprihvaćanja osobne odgovornosti za vlastite izbore te na kraju do dubokog osjećaja besmisla.

Kroz Edukator ID, pojedinci imaju priliku upoznati svoju jedinstvenost i bogatstvo različitosti u drugima. Krajnji plodovi programa su prihvaćanje sebe, drugih, identificiranje jedinstvenih talenata što pojedince potiče na smisleno, autentično življenje života koji nam je darovan na dobrobit sebe, bližnjih i društva u kojem živimo.