Naša misija

Edukator ID je inovativni alat otkrivanja sposobnosti, talenata, interesa i osobne motivacije koji pomaže pojedincima da otkriju svoje kriterije za željenu karijeru te profesionalno područje u kojem se skriva najveći potencijal za uspjeh:

EDUKATOR ID = 

OTKRIVANJE SPOSOBNOSTI I TALENATA

PRIHVAĆANJE SEBE I SVOJE AUTENTIČNOSTI

DEFINIRANJE OSOBNIH KRITERIJA ZA PROFESIONALNI PUT I RAZVOJ KARIJERE

Kako je nastao Edukator ID

IMG_0202

Ivona je supruga i majka troje djece, trenerica, poduzetnica inovatorica. Svoje profesionalni put najviše vidi u prenošenju poruke o jedinstvenosti i dragocjenosti svakog pojedinca te važnosti upoznavanja sebe, svojih talenata, sposobnosti, kako bi učinili nešto dobro i ostavili trag u društvu. Kako bi to ostvarili, potrebno je upoznati sebe.

Upravo zato osmislila je inovativan alat Edukator ID. S obzirom na iskustvo u radu s ljudima kroz konzalting i treninge, uvidjela je da ljudi zbog nepoznavanja sebe ne znaju kako i gdje usmjeriti sposobnosti i talente, a i često pate od niskog samopoštovanja zbog neprihvaćanja sebe. Sve to vodi do frustracije i nezadovoljstva, a kasnije do neprihvaćanja osobne odgovornosti za vlastite izbore te na kraju do dubokog osjećaja besmisla.

Kroz Edukator ID, pojedinci imaju priliku upoznati svoju jedinstvenost i bogatstvo različitosti u drugima. Krajnji plodovi programa su prihvaćanje sebe, drugih, identificiranje jedinstvenih talenata što pojedince potiče na smisleno, autentično življenje života koji nam je darovan na dobrobit sebe, bližnjih i društva u kojem živimo.

EDUKATOR ID NE NALAZI NEŠTO NOVO, VEĆ ONO ŠTO JE ODUVIJEK POSTOJALO - ALI JE BILO ZAKOPANO ILI ZAPUŠTENO.

Edukator ID tim

Dugogodišnje iskustvo u području razvoja karijere, selekcije, vođenju ljudskih resursa potaklo nas je na osmišljavanje alata koji će ljudima dati sveobuhvatnu sliku njihovog potencijala. Godine iskustva, promišljanja, tisuće razgovora sa mnogim ljudima polako su nas dovodili do naziranja elemenata važnih u ostvarenju potencijala. Kao i sve što radimo, prvo smo alat primijenili na sebi i primijetili veliku razliku u osobnom i profesionalnom zadovoljstvu te jasnoću slike o sebi, svojoj ulozi i onome što možemo i želimo ostvariti.

Radeći s Edukatorima, osim znanja, dobit ćete stručnjake koji vjeruju u ono što rade, stručnjake koji vjeruju u Vašu individualnost i Vaš potencijal, možda i više nego i Vi sami, stručnjake koji svojim entuzijazmom i motivacijom potiču promjene na bolje.Ivona ZgrabljićIvona Zgrabljic


Ivonu je njena vizija odavno odvela u pravcu psihologije i razvoja ljudskih potencijala. Entuzijast i kreativac, s nepresušnom energijom motivira sve koji je okružuju. Od Ivone ćete često imati priliku čuti riječ „zajedništvo“ – jer svijet je ljepši kad zajedno radimo na nečemu. I naravno, neizostavna rečenica „Imam ideju!“ nakon koje, ako je čujete, budite spremni na sve! Svoj posao doživljava kao dinamičan, kreativan i odgovoran, a važno joj je što podržava njezinu vrijednost da je smisao profesionalnog djelovanja svojim talentima doprinijeti napretku društva.

Ivona je…

 • Osnivač i idejni začetnik human resources outsourcing kompanije „Edukator Kreator“
 • Autor alata za otkrivanje i razvoj potencijala „Edukator ID“
 • Iskusan trener i coach za korporacije (ADRIS, Maistra, PBZ, Pliva, HYPO banka, VIP NET, THT, Crnogorski telekom, ZABA, Carlsbeg, JGL, Uni Credit Leasing, M SAN, KING ICT, IPKO – Kosovo, Rixos Libertas hotel Dubrovnik, Degordian, Tim kabel)
 • Vanjski suradnik za ljudske resurse za manja poduzeća (B.Braun Adria, Ulix, Amphinicy)
 • Predsjednica udruge „Centar za razvoj talenata Talent za tebe“
 • Licencirani trener za DISC Persolog Personality Factor Profile
 • Certificirani trener za SDI® – Strength Deployment Inventory®
 • Certificirani career coach na IAP College
 • Dodatne edukacije: FranklinCovey – 4 DISCIPLINES of execution, Realitetna terapija i teorija izbora (The William Glasser Institute), EQUIP Leadership, hagioterapija


Vesna MaglovVesna Maglov


Vesna ima višegodišnje iskustvo u osmišljavanju i vođenju radionica iz područja mekih vještina, kao i veliko iskustvo u projektnom pristupu životnim i poslovnim situacijama, koje je savladala tijekom rada na EU fondovima i projektima. Najčešća riječ koju ćete čuti od Vesne su „plodovi“ iliti rezultati – što postižemo time što radimo? Njezina energičnost pokreće druge na akciju, a usmjerenost na cilj omogućava da se ne izgubimo putem. Voli se družiti i biti okružena ljudima, bilo privatno, bilo poslovno.

Vesna je…

 • Iskusan trener i coach za korporacije (Vipnet, HT, Pliva, Zagrebačka banka, Vipmobile Srbija, Crnogorski Telekom, Hypo Banka, Allianz, Werkos, Rixos Libertas hotel Dubrovnik, Degordian)
 • Iskusan konzultant za vođenje ljudskih resursa, poslovni coaching, rad sa vlasnicima i voditeljima (Potomac, DV Špansko, Panoreklam, B. Braun Adria)
 • Poslovni coach za mala i srednja poduzeća i certificirani trener za osobni coaching (The Coaching Academy London)
 • Iskusan konzultant u sferi EU fondova, rad sa vlasnicima kompanija, vođenje projekata (rad i suradnja na projektima sa kompanijama/institucijama: Ekonomski institut, BDO Slovenija, Infokorp, Presenta Nova, Pib Extra, Infigo, EKO centar Cres)
 • Certificirani trener za SDI® – Strength Deployment Inventory®
 • Certificirani career coach na IAP College
 • Internacionalni certificirani trener prema metodi Stonebow
 • Dodatne edukacije: Realitetna terapija i teorija izbora (The William Glasser Institute), EQUIP Leadership, hagioterapija