IMG_9911

Osobni razvoj

Edukator ID odličan je alat za pojedince koji žele dugoročno raditi na sebi. Današnji trend osobnog razvoja često ne uključuje ono najvažnije, a to je da bismo razvili sebe, prvo trebamo sebe upoznati. Ako taj dio procesa ne odradimo kvalitetno moguće je da ćemo se razvijati u smjeru koji uopće ne mora biti dobar za nas. Edukator ID omogućuje Vam da radite na prihvaćanju sebe, svoje autentičnosti, građenju zdravog samopouzdanja, izgradnje kvalitetnih odnosa, a da pri tom ne gubite iz vida tko ste. EDUKATOR ID Vam pomaže da vidite svoj potencijal i da naučite kako upravljati sobom kako biste dali najbolje od sebe sebi i drugima.


Edukator ID vam na nekoliko razina može pomoći u osobnom razvoju:

  • U odnosu prema sebi
  • U odnosu prema drugima
  • U odnosu na uloge u kojima se nalazimo

 

Razvoj karijere

Edukator ID alat sustavno pristupa razvoju Vaše karijere. On u planiranju karijere kreće od Vas, od onog što jeste, kako biste odluke o razvoju karijere mogli temeljiti na tome tko ste Vi. Mnogo je različitih smjerova i puteva u razvoju karijere, ali nije svaki put za Vas. Ako gledate druge i njihov put, a pri tom ne gledate koji su Vama važni kriteriji, to je kao da uzimate kaput po tuđoj mjeri. EDUKATOR ID i svi elementi koje obuhvaća predstavljaju Vaše mjere, a kad ih jednom saznate, lako ćete izabrati kaput koji po stilu i veličini odgovara Vama.

Edukator ID Vam na nekoliko razina može pomoći u razvoju karijere:

  • Ako želite skrojiti karijeru po Vašoj mjeri
  • Ako ste voditelj i želite pronaći svoj autentični voditeljski stil
  • Ako ste poduzetnik ili to želite postati
  • Ako ste osnovnoškolac, srednjoškolac ili student i vrijeme je da donesete važne životne odluke
25

Iskustva naših polaznika

Edukator ID mi je pomogao upoznati samu sebe i otkriti mi moje talente kojih nisam bila svjesna do tada. Kroz ovaj proces sam shvatila u kojem smjeru trebam ići kako bih iskoristila svoje talente, i kako bih razvila ostale koji još nisu razvijeni. Sam proces sam doživjela poprilično emocionalno, jer sam primijetila kako sam zapostavila dio talenata uz pomoć kojih sam izražavala svoju kreativnu stranu. Sada sve to mogu povezati u veću sliku i pronaći posao gdje mogu iskoristiti svoje talente. Izuzetno sam zadovoljna i sretna, jer znam koje korake trebam poduzeti dalje.

N.G.

Edukator ID promijenio mi je pogled na sebe, na moje odnose s drugima te pokazao smjer kako u privatnom, tako i na poslovnom planu.  Sad svoje reakcije promatram kroz talent – naočale, svoje talent – naočale te ono što sam oduvijek vjerovala da postoji, sad sam napokon saznala da je i znanstveno dokazano (neisključujući onaj moralni, duhovni zakon), očito mi je trebao taj materijalni dokaz. Fascinirana sam načinom kako je ID koncipiran gdje mi nijedno pitanje nije ostalo neodgovoreno, a odgovori su se slagali u prekrasan mozaik nadahnuća i potpune svjesnosti o sebi i svojim talentima, drugim ljudima i poretku i povezanosti između svega. 

N.B.

Završite neke škole, fakultete, radite, ali svjedno vas muči onaj osjećaj da vam nešto nedostaje, da ne radite nešto kako treba i da ima još toga u vama što bi se trebalo iskoristiti na pravi način. Onda krenete u istraživanje i negdje na tom putu naiđete na ono što vam je potrebno. Za mene je to bio Edukator, koji mi je otkrio moje jake (i slabe) strane , pružio mi priliku da razmislim o tome što želim i što mi je važno,  te dao usmjerenje kako da to ostvarim. Edukator mi je omogućio da promišljam i o drugim ljudima, načinu kako oni razmišljaju i funkcioniraju što je važno za svaki moj postojeći ili novi odnos.  Raditi na sebi težak je i izazovan cjeloživotni proces, ali samo tako ćete moći dati najbolje od sebe i primiti najbolje od drugih.

M.O.

Edukator ID za pojedince

Kroz niz upitnika, analiza potencijala, radionica i individualnih razgovora pojedinci imaju priliku upoznati sebe te odabrati karijeru koja najviše odgovara njihovoj osobnosti i preferencijama. Edukator ID izvlači na površinu Vaše namirnice, a na Vama je da vidite koji recept želite prema tome skrojiti.


Basic

1700kn
Basic ID namijenjen je pojedincima koji trenutačno nemaju vremena izdvojiti cijeli vikend za trening (rade vikendom, u dežurstvu, mame s bebama), a ipak bi htjeli krenuti u svoje ID putovanje! Kroz ovaj tip ID-a pojedinci kroz niz ID upitnika otkrivaju svoje talente i potencijal i dobivaju kompletan ID izvještaj na individualnom razgovoru s Edukator ID trenerom. Ako požele, mogu se i nakon toga priključiti ID vikend-treningu!

Maxi

3700kn
Maxi Edukator ID klasičan je Edukator ID program koji se sastoji od ID upitnika, individualnih razgovora s ID trenerom te sudjelovanjem na vikend-treningu. U tom se procesu ulazi dublje u ID, ali se isto tako, kroz upoznavanje ostalih polaznika, brže nauči prepoznavati elemente ID-a u drugim ljudima. Upravo to je najveće bogatstvo ID vikend-treninga - otkrivanje i učenje o drugima, jednako kao i o sebi.

Pro

5700kn
Edukator ID PRO do sada se pokazao kao program s najviše najdubljih rezultata na pojedincima. Nakon završenog Edukator ID maxi programa, osoba ulazi u set individualnih susreta s ID mentorom na specifične teme definirane tijekom i nakon ID iskustva. Kontinuirani rad na sebi donosi dublje pomake i promjene, čemu svjedoče i naši polaznici ovog programa.
Profesionalna orijentacija

Profi orijentir

Edukator ID Profesionalna orijentacija program je koji Vašem djetetu omogućuje da bolje upozna svoj potencijal - svoje sposobnosti, talente i vrijednosti – kako bi moglo odabrati smjer školovanja i karijere koji mu zaista odgovara. Odabir profesionalnog smjera u skladu s vlastitim osobinama, preferencijama, sposobnostima i motivatorima važan je faktor u građenju ispunjavajućeg i sretnog života, što velika većina roditelja ističe kao najveću želju za svoje dijete.

Više o samome programu Edukator ID profesionalna orijentacija možete pročitati na 
Opis programa