• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu

Edukatori su stručnjaci za razvoj ljudskih potencijala i kao takvi volimo otkrivati i istraživati obrasce. Svaka situacija nama je prilika za neko novo učenje i insight. Upravo tako su sve naše usluge nastale, organski kroz hod s našim klijentima, a proizašlo iz njihovih potreba. U nastavku možete pogledati što smo putem naučili i neke naše insighte koji su bili inspiracija za ID ORG sustav organizacijskog razvoja.

 

Uvid u Employee ID

Pojedinci u kompanijama angažirani su i motivirani kada koriste svoje talente, kada su u ulozi u kojoj iste mogu koristiti te kada rade u kompaniji s kojom imaju vrijednosni i karijerni fit. Zaposlenici su pod manjim stresom kad mogu biti svoji i autentični, no autentičnost bez osobne odgovornosti vodi u anarhiju – zato je osobna odgovornost temeljna vrijednost svih vrijednosti. Kod zaposlenika treba raditi na razvoju snaga, a slabosti treba razviti od razine da ne predstavljaju smetnju u ostvarenju ciljeva.

Svijest o sebi predstavlja temelj za upravljanje sobom, svojim akcijama, stoga edukacije ID Self Awarenessa aktivno pomažu u tome da zaposlenici preuzmu odgovornost za svoje zadovoljstvo, angažiranost i razvoj. Razumijevanje sebe, kako funkcioniramo predstavlja temelj za kvalitetan razvoj poslovnih i soft skills vještina, jer vještinu tada apliciramo na osobu koja je jedinstvena i ima svoje specifičnosti u funkcioniranju.

 

Naš pristup razvoju zaposlenika

Edukator ID, duboko svjestan različitosti svakog zaposlenika, ulaskom u tvrtku radi na razvoju kulture razumijevanja sebe, drugih te prihvaćanja osobne odgovornosti. Glavni temelj nam je RAZVOJ POTENCIJALA + OSOBNA ODGOVORNOST. Upravo zato Edukator ID program (osobna iskaznica potencijala) provodimo u tvrtkama na različite načine kroz module, godišnji program ili Teambuildinge.

 

Employee ID programi

  1. ID SELF AWARENESS Trening i Coaching

Koristeći alate poput Gallup Strengths Findera, DISC, Thalento radimo na osvještavanju snaga i slabosti te radimo plan osobnog i profesionalnog razvoja.

  1. ID SKILLS DEVELOPMENT Trening i coaching

Na temelju vašeg plana obrazovanja u mogućnosti smo osmisliti set radionica soft vještina koristeći jednostavne brzo primjenjive modele (komunikacija, feedback, upravljanje vremenom).

  1. ID WELLBEING Program

S obzirom da duboko vjerujemo da svaki zaposlenik osjećaj wellbeinga crpi iz različitih izvora kako poslovno tako i privatno, kroz ID program i temu self awarenessa osnažujemo zaposlenike da nauče upravljati sobom i svojim izborima na način da žive privatni i poslovni sklad.

  1. ID TEAMBUILDING Program

Kako bi potakli sinergiju različitosti te timsko maksimiziranje korištenja talenata, osmislili smo nekoliko Teambuilding programa koji utječu na poboljšanje timskih odnosa, komunikaciju te razumijevanje snaga i potencijalnih slabosti u timu.

 

Što kažu naši klijenti? 

"Hvala vam što ste mi dopustili da vam objasnim kako svijet izgleda mojim očima. Također, hvala vam što ste mi pomogli da razumijem svoje kolege." - Q agency

"Mnogi od nas su se po prvi puta izrazili na potpuno novi način što je bilo odlično vidjeti. Vjerujem da je ovo početak za naš tim i da ćemo zajedno razviti još puno lijepih i korisnih stvari za naše klijente." - Tokić d.o.o.

"Trening me zapravo osvijestio o tome na čemu trebam raditi i na koji način doprinosim (ili svojim talentima više mogu doprinositi) kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Pomogao mi je i bolje razumjeti ljude s kojima svakodnevno radim i razmislim kako bolje surađivati." - Tokić d.o.o.

"Na ovoj predivnoj edukaciji, spoznao sam neke nove stvari što moji kolege imaju, od raznih talenata do sličnih elemenata meni. Nadam se da ću ovim pridonijeti da podignem bolju suradnju kako u poslovnom tako i u privatnom okruženju. Hvala još jednom na ugodnom vikendu i druženju." - GU d.o.o.

 

*Program prilagođavamo potrebama vaše organizacije stoga nemamo fiksne cijene svojih programa, ukoliko ste zainteresirani molimo javite nam se na idoffice@edukatorid.com*