• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu

Ciljeve je teško ostvariti bez autentičnog i kompetentnog vodstva koji daje smjer, upravlja, razvija i nadzire. Upravo zato veliki naglasak stavljamo baš na Leadership program u kojem osim razvoja vještina stavljamo naglasak na self awareness i self regulation.

 

Uvid u Leadership ID 

Svijest o sebi i razvoju potencijala važno je spuštati odozgora prema dolje. Voditelji i manageri imaju najveći utjecaj na angažiranost i zadovoljstvo zaposlenika te su najčešći razlog odlaska zaposlenika iz kompanije upravo zato edukacija treba kretati od voditelja.

Ako je organizacija vrt, ako su zaposlenici različite biljke kojima treba različiti tip njege, tada je voditelj vrtlar koji treba znati kako njegovati i razvijati biljke. Voditelji ljudima trebaju dati jasan smjer, viziju i strategiju kako bi zaposlenici veslali u istom smjeru.  Svaki voditelj ima jednake aktivnosti svoje uloge, svi trebaju davati smjer, mentorirati, nadzirati, davati povratnu informaciju, no svaki voditelj ima jedinstven ID i stil vodstva po čemu se razlikuje od drugih voditelja.

S obzirom na razmjer utjecaja koji ima na ljude, važnost svijesti o sebi i vještina samoregulacije puno je veća, jer neupravljanje sobom i svojim emocijama može imati puno veće posljedice

 

Naš pristup razvoju Leadera

Edukator ID osim usmjerenosti na razvoj potencijala zaposlenika jako drži i do prepoznavanja onog jedinstvenog u organizaciji. Naš zadatak je pronaći ono specifično u kulturi što vašu organizaciju razlikuje od drugih te nakon što izradimo vaš Company ID nalazimo načine kako istu njegovati. Company ID predstavlja mapu po kojoj se orijentiraju svi odjeli. Ciljevi strategije mogu biti promjenjive u odnosu na okolnosti, no ako je kultura jaka tada je Company ID nešto stabilno i manje podložno promjenama.

 

*Program prilagođavamo potrebama vaše organizacije stoga nemamo fiksne cijene svojih programa, ukoliko ste zainteresirani molimo javite nam se na idoffice@edukatorid.com*