• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu

Teambuilding ima za cilj osvještavanje vlastitih talenata i njihovu ulogu u timu, potiče razumijevanje različitosti i sinergiju talenata te razvija puni potencijal u profesionalnoj ulozi. Tijekom tečaja, polaznici upoznaju metodologiju Gallup Strengths Finder koja se bazira na individualnim snagama pojedinaca, pomažući im da bolje razumiju svoj doprinos timskoj dinamici. Praktične vježbe i interakcija potiču međusobno povezivanje, stvarajući temelj za bolju suradnju unutar tima.

 

Svrha i cilj teambuildinga

  1. Osvijestiti vlastite talente i njihovu ulogu u timu
  2. Upoznati i razumjeti svoje talente i suradnika u timu
  3. Razumijevanje različitosti i sinergije talenata
  4. Razvoj punog potencijala u profesionalnoj ulozi
  5. Međusobno povezivanje i doprinos timskoj dinamici kroz koncept

 

Opis teambuildinga:

U prvom dijelu dana do ručka polaznici teambuildinga se upoznaju s elementima ostvarenja potencijala te sa konceptom rasta i razvoja baziranim na snagama.

U drugom dijelu nakon ručka, polaznici se upoznaju s metodologijom Gallup Strengths Finder koja je bazirana na individualnim snagama pojedinca kroz koje može dati najveći doprinos u pojedinačnoj i timskoj dinamici. Kroz praktične vježbe, primjere i teorijski koncept polaznici stječu znanja i dobivaju konkretne uvide o svom području najvećeg potencijala. Također upoznaju njihovu ulogu u poslovnoj poziciji i kako mogu dati doprinos kroz ono što posjeduju kao unutarnji resurs. Kroz praktične vježbe, polaznici u ugodnoj i opuštenoj atmosferi postaju svjesniji međusobnih razlika i sličnosti te novih mogućnosti suradnje.

 

Agenda 

1 BLOK: 10: 00 - 10: 45

Uvod i upoznavanje sa metodologijom baziranom na snagama

· Što je važno kako bismo bolje upoznali sebe i svoje snage?

· Kako prepoznati područje rasta i razvoja?

*PAUZA ZA KAVU*

2 BLOK: 11: 00 - 13:30

Gallup Strengths Finder: upoznavanje s talentima i snagama

· Upoznavanje s metodologijom i konceptom baziranom na snagama

· Upoznavanje individualnih talenata pojedinaca u timu

· Razumijevanje različitosti i sličnosti među članovima tima

· Mini vježbe za poticanje kreativnosti

REZIME I ZAKLJUČAK : 13:30 - 14:00

RUČAK: 14:00 - 15:00

*agenda se prilagođava potrebama klijenata*

 

Što kažu naši klijenti?

"Hvala vam što ste mi dopustili da vam objasnim kako svijet izgleda mojim očima. Također, hvala vam što ste mi pomogli da razumijem svoje kolege." - Q agency

"Kroz razgovor s njima sam spoznala tko funkcionira na koji način te ću to u budućnosti sigurno primijeniti, neke od danas stečenih znanja. Također, moći ću primijeniti znanje i na privatan život." - Tokić d.o.o.

"Definitivno pozitivno iskustvo. Kada sam dobila rezultat bilo je ok, ali na kraju dana nesvjesno sam krenula razmišljati o njima, u poslovnom i privatnom životu. Možda sam imala priliku shvatiti zašto neke stvari vidim drugačije iz svog kuta i kako to mogu bolje iskoristiti." - Q agency

"Mnogi od nas su se po prvi puta izrazili na potpuno novi način što je bilo odlično vidjeti. Vjerujem da je ovo početak za naš tim i da ćemo zajedno razviti još puno lijepih i korisnih stvari za naše klijente." - GU d.o.o.

 

*Program prilagođavamo potrebama vaše organizacije stoga nemamo fiksne cijene svojih programa, ukoliko ste zainteresirani molimo javite nam se na idoffice@edukatorid.com*