• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu
Ivan Đordić

Dio sam tima od 2019. godine te doprinosim timu svojom kreativnosti, pozitivnim stavom i spremnosti na akciju. Volim razgovarati, ali mi je još draže ideje prenijeti u stvarnost. Izazov je riječ koja je česta u mojoj svakodnevnici. I nema boljeg osjećaja od savladavanja izazova. Nema prepreke koju ne vidim nerješivom i vjerujem da za sve postoji rješenje. Najviše volim raditi s mladima (i onima koji se tako osjećaju) u kojima vidim brojne talente i mogućnosti koje mogu ostvariti. U radu s mladima mi se sviđa njihova inovativnost, svježina i drugačiji kut gledanja, mnoštvo ideja ili čak niti jedna ideja te nema većeg zadovoljstva zajednički otkrivati njihov jedinstveni put uspjeha. Također, svestran sam i ne postoji dosadna edukacija za mene, sve što je dosadno može postati zabavno jer gdje ima volje, ima i načina. U mom slučaju toga ne nedostaje. Tim je odličan i s ponosom mogu reći da je ovaj posao moj fit.

 

Mojih top 5 talenata:  input, learner, strategic, ideation i restorative

Osobine ličnosti: ekstrovert, maestro, DISC profil: crveno – žuto – zeleni.

Područja interesa: Poduzetništvo, osobni i karijerni razvoj, kreativnost, marginalizirane skupine, edukacije, coaching, psihoterapijski rad

Kroz Studijski centar socijalnog rada (Pravni fakultet, Zagreb) imao sam prilike steći iskustvo rada sa različitim skupinama ljudi. Komunikacijske vještine stekao sam kroz intenzivni rad s pojedincima, u radu s obiteljima te kroz rad u različitim društvenim zajednicama. Ono što me najviše zanimalo je bio rad sa mladima sa poremećajima u ponašanju i marginaliziranim skupinama. Imao sam mogućnost i imati prakse u probacijskom uredu, KBC Zagreb te Dijagnostički zavod za adolescente u Pragu što mi je otvorilo brojna vrata. Imao sam više prilika putovati i živjeti u SAD-u kroz W&T program te sam tu imao priliku koristiti sve stečene vještine u inozemstvu.

Kako oduvijek postoji želja za produbljivanjem znanja i područja psihologije te sam iz tog razloga upisao TA202 te sam edukant 1. godine transakcijske analize, ali i praktičar socijalnih inovacija.

Vanjski suradnik u udrugama koje su usmjerene na rad sa mladima u kojima dajem svoj doprinos kroz pisanje projekata, mentorstvo, otkrivanje talenata i područja interesa.

 

Svaka osoba u sebi krije potencijal, blago koje treba otkriti, ali i njegovati. Vjerujem u neponovljivost svakog pojedinca i da svaki pojedinac ima mnogo toga dati ovome svijetu. Ako ne ponudi, to mjesto će ostati prazno. Želim dati doprinos kako bi ljudi otkrili pravo to svoje mjesto.

 

 

Programi koje vodi Ivan Đordić

  • Edukator ID Profesionalna orijentacija
  • ID Next step
  • Gallup/Clifton StrengthsFinder - Basic
  • Gallup/Clifton StrengthsFinder - Advanced
  • ID kreativni inkubator
  • ID osobna iskaznica potencijala (online)
  • Profesionalna orijentacija (online)
  • Informativna radionica za mlade osobe
  • DD
Kontaktiraj