• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu
Martina Osojnik Mrzljak

Kada sa postala majka oduševilo me kako je svako dijete, osoba, jedinstvena i neponovljiva i koliko je važno da djeca tijekom razvoja razvijaju samosvijesti i samopouzdanje. Program Virtograd bio je osmišljen kako bi učitelji, odgajatelji i roditelji radili s djecom radio upravo na tome. U program sam se uključila 2016. kao volonter, a moja ljubav prema otkrivanju talenta i razvoju samosvijesti kod djece nastavila je rasti. Nakon brojnih edukacija iz područja razvoja djece, rada s učiteljima razredne nastave i osobnog iskustva u radu s djecom od 2020. godine samostalno vodim radionice za roditelje i odgajatelje. Kako bi roditelji i učitelji mogli pomoći djeci da razvijaju svoje potencijale njegujući svoju jedinstvenost, bitno je da i oni sami budu svjesni sebe i rade na svojim potencijalima. Kroz program Edukator ID i certifikaciju programa Thalento uključujem se rad s pojedincima na području osobnog i karijernog razvoja.

 

Mojih top 5 talenata: strategic, restorative, empathy, communication, positivity

Temperament: maestro, introvert, zeleno-žuta-plava

Područja interesa: Osobni razvoj, roditeljstvo i odgoj djece, razvoj djece, poduzetništvo, marketing, umjetnost

 

Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U prodaji NoveTV stekla sam komunikacijske i prezentacijske vještine, potaknula razvoj koordinacijskih sposobnosti  kroz realizaciju komunikacijskih kampanja,  provedbu sponzorskih i PR projekata. Sudjelovala sam na edukacijama komunikacijskih i prodajnih vještina.  U marketinškoj agenciji Imago radila sam planiranje i razvoj strategije oglašavanja za Red Bull (zemlje Jugoistočne Europe) i druge klijente. Regionalnu suradnju s medijskim agencijama u BiH ostvarila sam razvijajući strategiju oglašavanja i koordinaciju realizacije za brandove Atlantic grupe u BiH.

Stručno usavršavanje u području razvoja talenata djece prolazim u sklopu projekta Virtograd. Sudjelovala sam na Gallup Stranghts Based Parenting edukaciji i slušala Gallupove edukacije  o razvoju talenata kod djece. Posljednjih 5 godina sudjelujem na projektu Virtograd u razrednoj nastavi i surađujem s učiteljima u radu s djecom. Također sam preuzela ulogu koordinatora projekta Virtograd. Od 2020. samostalno vodim edukacije za roditelje na temu osobnog razvoja i razvoja talenata djece.

Od 2021. uključena sam u edukacije Edukatora u kompanijama. Certificirana sam za interpretaciju i implementaciju Thalento evaluacije. Pohađam edukaciju iz Transakcijske analize. 

 

Autentičnost je ključ!

Programi koje vodi Martina Osojnik Mrzljak

  • Moj roditeljski stil prema Gallup talentima
  • Gallup kids – otkrivanje i razvoj talenata kod djece
  • Kako potaknuti razvoj višestrukih inteligencija kod djece?
  • Moji talenti i stil rada s djecom Gallup StrengthsFinder
  • Kako otkriti i razvijati talente u radu s djecom?
  • Kako potaknuti razvoj višestrukih inteligencija u radu s djecom?
Kontaktiraj