• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu

Razumijevanje ID-a te programi razvoja ukoliko ne postoje adekvatni sustavi upravljanja ljudskim resursima mogu stvoriti kontra učinak. Zato preporučujemo uspostavljanje osnovnih sustava HR sustava kako bi građevina imala čvrstu armaturu i zidove.

 

Uvid u ID HR Systems

Kako bi zaposlenici mogli adekvatno rasti u organizaciji važno je definirati osnovne sustave iz područja ljudskih resursa (sustav kompetencija, Onboarding Process, Learning&Development, Performance Management). Navedeni sustavi predstavljaju organizaciju vrta, sustav navodnjavanja, alate s kojima se okopavaju biljke itd. Ili drugom slikom oni su ako armatura u građenju kuće.

Kad kompanija radi na razvoju ili uvodi edukacije, a nema uspostavljene osnovne sustave to je kao da radi dizajn interijera u kući koja nema provedenu struju niti cijevi – tada edukacije mogu napraviti kontra efekt, jer nisu zadovoljene primarne potrebe.

HR sustavi potrebni su voditeljima kako bi imali pomoć i polugu u vodstvu, ako ih nema stalno nailaze na probleme. Što kompanija više raste to je potreba HR sustava veća, jer se kompanija manje oslanja na potencijal i talent pojedinca, a više na strukturu.

 

Naš pristup razvoju HR sustava

Edukatori su i iskusni konzultanti arhitekti u postavljanju nacrta osnovnih HR sustava. Mnogi su višegodišnji iskusni HR Manageri koji su i sami bili odgovorni za implementaciju sustava u kompanije u kojima su radili. 

 

*Program prilagođavamo potrebama vaše organizacije stoga nemamo fiksne cijene svojih programa, ukoliko ste zainteresirani molimo javite nam se na idoffice@edukatorid.com*