• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu
Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam ID tim

Dragi prijatelji, polaznici, klijenti...

 

Bolje je reći dragi suputnici na putu otkrivanja i razvoja potencijala kako individualnog tako i organizacijskog. Prvo bih vam se htjela svima zahvaliti na povjerenju koje ste nam tijekom ove godine ukazali. Hvala vam što zajedno s vama možemo otkrivati ljepotu koja se skriva u vama. Hvala vam što nam vjerujete da vidimo ono dobro u vama i da s punim posvećenjem onome što radimo nastojimo zajedno s vama izvući ono najbolje, kako osobine, talente, tako i vještine koje marljivim radom s nama razvijate.

 

Kako bih vam svima praktično i konkretno zahvalila, zajedno s ID timom pripremila sam vam ID review&plan book kako bi se adekvatno osvrnuli na ovu godinu kroz prizmu vašeg IDa te karijere i života po vašoj mjeri. ID book možete preuzeti na kraju ovog maila klikom OVDJE.

 

Žurimo, brzamo kroz naše aktivnosti, uspjehe i neuspjehe i pri tom kao da stalno nešto ganjamo. Marljivost i revnost da činimo nešto korisno i dobro usmjerava nas na novo, više, jače, brže, no kako bi brinuli o svom fizičkom i mentalnom zdravlju važno je ponekad i stati. 

 

 

Važno je stati i osvrnuti se na ključne događaje godine koji su nas dotakli, inspirirali, zahvatili, događaje koji su bili uspješni, neuspješni, osvrnuti se na iskorake, propuste, a sve to kako bi nešto u ovoj godini naučili te navedena učenja implementirali u nove pothvate. Vrijeme koje posvetimo introspekciji i kvalitetnom osvrtu doprinosi osjećaju osobnog zadovoljstva koje nam je iznimno važno kako bi navedenu godinu završili u zahvalnosti na svemu dobrom te kako bi u blagdansko ozračje ušli u miru.

 

Sve navedeno vam od srca želim, a najviše da kroz ovaj book dođete u kontakt sa sobom, svojim talentima, vrijednostima, željama i aspiracijama kako bi u Novu 2024. ušli svjesniji i uzbuđeni zbog svega što vas čeka i svega što ćete putem sami kreirati.

 

Vaša kolegica, suradnica, mentorica, coacherica, edukatorica,

 

Ivona Zgrabljić