• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu
Suradnja s Q agency

Edukator ID surađuje sa Q Agency već dvije pune godine. Suradnja je krenula od Coachinga za viši Management nakon čega je Management Team zaključio da se nove spoznaju trebaju spustiti prvo na Core Team (Team Leadera i Managera), te kasnije su odlučili uložiti u razvoj svih zaposlenika.

Radionica Let’s Communicate organizirana je za zaposlenike Q Agency, bez obzira na njihovu radnu ulogu jer Q prepoznaje da je komunikacija ključ izvrsne poslovne suradnje. Podučeni su o ulogama koje preuzimamo u komunikaciji, psihološkoj pozadini svih interakcija koje imamo s drugima te su imali priliku vježbati vještine aktivnog slušanja i jasnog prenošenja svojih poruka kroz zanimljive i dinamične vježbe.

Whatsapp image 2023 12 04 at 15

Edukator ID ima više vrsta TeamBuilding radionica, koje se bave raznim pitanjima i važnim temama

  • Communication - kada je komunikacija dobra? Kako dobro komunicirati? Što sve utječe na komunikaciju te koji su procesi behind the scene?
  • Feedback - kako ga davati i kako primati? Što čini dobar feedback dobrim te zašto nam je teško čuti korekciju? Kako ne bi ostalo na teoriji vježbali smo sve naučeno.
  • Self-awareness - naučiti prepoznavati talente, kako njima upravljati, utilizirati ih u surdanji s kolegama te kako ne poludjeti s nekim čiji su talenti suprotni vašima
  • DISC - razumijevanje i primijena znanja o različitim stilovima osobnosti, poslovnim i komunikacijskim stilovima te timskoj dinamici kako bi se poboljšala kvaliteta komunikacije i suradnje
Whatsapp image 2023 12 04 at 15 3
 
Organizirajte i vi TeamBuilding za svoje zaposlenike u suradnji s nama!