• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu

Edukator ID sustav osobnog i karijernog razvoja sastoji se od niza programa, edukacija i alata čija je svrha biti podrška pojedincima u otkrivanju svog potencijala te definiranja koraka kako isti razviti. Svaki čovjek unutar sebe ima mnoge sposobnosti, interese, želje. Kroz Edukator ID program sve navedeno izvlačimo na površinu, a nakon toga ono što je vidljivo i otkriveno stavljamo u funkciju osobno i profesionalno odnosno u kontekst razvoja karijere no i razvoja potencijala, interesa i hobija u privatno vrijeme. Naša svrha je da svaki potencijal i sve ono što je vrijedno u čovjeku nađe svoj put ostvarenja.

Edukator ID odgovara na nekoliko životnih pitanja...

Tko sam? Kamo idem? Kako doći do cilja?

Gle 0541

 ID osobna iskaznica potencijala- TKO SAM? (što mi je važno, koja je moja svrha)

ID opći dijagnostičar potencijala
Prije samog ID vikenda prolazite ID opći dijagnostičar potencijala kroz koji možete vidjeti koliko ste zadovoljni trenutno svim onim aspektima koji utječu na angažiranost privatno i poslovno te koliko dobro upravljate svojom karijerom i osobnim razvojem. Ove informacije i rezultati su promjenjivi te preporučamo rješavanje istog nakon neke intervencije ili jednom godišnje.

ID vikend
Edukator ID daje vam odgovor na pitanje „tko sam koji su moji potencijali, talenti, osobnost, područja interesa, motivatori, moje vrijednosti i svrha.“. Ovo je program koji je fundamentalan te predstavlja temelj za sve naše druge programe. Krećemo od Vas kako bi svi vaši budući izbori bili svjesni i povezani s vama. Kako bi ono što želite dolazilo iz vas samih, a ne iz pritiska i očekivanja okoline.

Nakon što završite Edukator ID program možete vidjeti želite li raditi više na osobnom razvoju ili karijernom razvoju.

Pexels isaque pereira 394377

Photo by Isaque Pereira from Pexels


ID KARIJERNI RAZVOJ -
KAMO IDEM?

U kontekstu karijere nakon što ste izvukli na površinu svoj potencijal preporučamo vam:

ID karijerni dijagnostičar
Kao što i sam naziv kaže ovaj program pomaže vam da napravite dijagnozu svoje karijere i svih sastavnih elemenata ključnih za angažiranost i zadovoljstvo na radnom mjestu. Kroz dva sata coachinga radimo ne mjerenju koliko ste zadovoljni opisom radnog mjesta, smislom onog što radite, ljudima koji vas okružuju, kompanijom i organizacijskom kulturom, beneficijama te koliko je vaš posao podrška privatnom životu. Nakon dijagnostike i revizije svega onoga što je dobro na radnom mjestu te onime s čime niste zadovoljni, svjesniji ste u kojem području možete učiniti korake i iskorake kako bi bili zadovoljniji.

ID NEXT STEP
Program ID next step pomaže vam da na temelju općeg dijagnostičara potencijala i karijernog dijagnostičara napravite strateške ciljeve osobnog i  karijernog razvoja.
Kako bi vaša refleksija o potencijalu donijela rezultat i konkretne iskorake važno je napraviti plan i konkretne ciljeve. Ovaj program pomaže vam uvidjeti koji su trenutno najvažniji iskoraci za vas u kontekstu razvoja potencijala.
 

ID Career Design&Strategy - Dizajn karijere i strateški plan karijernog razvoja
Ponekad tijekom procesa otkrivanja potencijala polaznici postanu svjesni talenata i što ih motivira, ali ne znaju kako staviti to u kontekst karijere. Ovaj program pomaže vam da jasno definirate sliku i kriterije željene karijere. Nakon što imate sliku odnosno viziju karijere možete krenuti na strateške ciljeve i plana kako istu ostvariti.

 Mediocre studio wwmlrwlopvc unsplash

Photo by Mediocre Studio on Unsplash 

ID OSOBNI RAZVOJ - Programi osobnog razvoja u svrhu bolje samoregulacije

ID Self-Regulation
ID self regulation predstavlja niz edukacija koje vam pomažu definirati područja koja vam smetaju na području ostvarenja vašeg potencijala. To su naši talenti koji zbog neadekvatne samoregulacije odlaze u područje slabosti. Nakon što ih definirate, birate edukaciju koja vam pomaže usvojite vještine i znanja kako bi kvalitetnije upravljali sobom u svrhu većeg zadovoljstva i ostvarenja osobnih i karijernih ciljeva.

Edukacije idu u tri smjera, jedan je smjer upravljanja sobom, svojim emocijama, reakcijama (SELF MANAGEMENT), drugi u smjeru izgradnje kvalitetnijih odnosa (RELATIONSHIP MANAGEMENT), te treći u smjeru upravljanja ciljevima, kvalitetnijim planiranjem i fokusom. (GOAL MANAGEMENT)

Sve teme su podijeljene na module od 3h. (modul, uključuje osvještavanje, upoznavanje s nekim teorijskim modelom, te alat za primjenu neku nove vještine koja je podrška u onom području gdje postoji manjak potencijala) 

ID Immunity to change (program koji odgovara na pitanje zašto ne idem te koji su skriveni imuniteti)
Ovaj program potreban vam je ako ste došli u  trenutak kad imate svijest da nešto stvarno želite, no iz nekog razloga se ne pokrećete ili imate ponašanja koja sabotiraju vas i druge. Osjećate se kao da sve ide u suprotnom smjeru i ne razumijete što radite krivo. Program Immunity to change pomaže vam da detektirate skrivene otpore i imunitete koji djeluju poput kočnice u vašem životu. Razlika u odnosu na druge programa dubljeg osobnog razvoja je taj što ovdje krećemo od vaše želje i potencijala, a ne od problema.

ID Mentoring
ID Nakon završenih programa iz područja osobnog razvoja imate mogućnost dalje raditi na sebi kroz grupne susrete koji su poput grupe podrške na putu ostvarenja vašeg potencijala. U slučaju potrebe za dubljim radom možete dalje raditi individualno s našim psihoterapeutima.

ID Kava – uvodne konzultacije s ID trenerom

Osobni i karijerni razvoj u sebi sadrži mnogo koraka, često se događa ona dobra dvojba Odakle krenuti, koji je moj prvi sljedeći korak? “ U tome ne trebaš biti sam/a, naše uvodne konzultacije služe kako bi od svih programa odabrao/la najbolje za sebe u ovom trenutku, u skladu sa željenim razvojnim koracima. Zakaži svoj online termin!