• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu

Certifikati trenera

Dugogodišnje iskustvo u području razvoja karijere, selekcije, vođenju ljudskih resursa potaklo nas je na osmišljavanje alata koji će ljudima dati sveobuhvatnu sliku njihovog potencijala. Godine iskustva, promišljanja, tisuće razgovora sa mnogim ljudima polako su nas dovodili do naziranja elemenata važnih u ostvarenju potencijala. Kao i sve što radimo, prvo smo alat primijenili na sebi i primijetili veliku razliku u osobnom i profesionalnom zadovoljstvu te jasnoću slike o sebi, svojoj ulozi i onome što možemo i želimo ostvariti.

Gle 0494

Radeći s Edukatorima, osim znanja, dobit ćete stručnjake koji vjeruju u ono što rade, stručnjake koji vjeruju u Vašu individualnost i Vaš potencijal, možda i više nego i Vi sami, stručnjake koji svojim entuzijazmom i motivacijom potiču promjene na bolje.

Naš tim edukatora čine stručnjaci iz područja psihologije, socijalnog rada i ekonomije, a iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo rada u području razvoja karijere i selekcije, kao i u vođenju ljudskih resursa. Također, imaju mnogobrojna iskustva u radu te vođenju treninga i coachinga u brojnim korporacijama (ADRIS, Maistra, PBZ, Pliva, HYPO banka, Kraš, Dukat, Quaestus private equity, VIP NET, T-HT, Crnogorski telekom, ZABA, Carlsberg, JGL, Uni Credit Leasing, M SAN, KING ICT, HEP, Atlantic, IPKO – Kosovo). Osim rada s tvrtkama i odraslim pojedincima, naš tim radi i na razvoju programa otkrivanja potencijala za djecu i mlade kroz suradnju s različitim odgojno-obrazovnim ustanovama, neprofitnom sektoru kroz različit spektar udruga i iskustvo rada s djecom i mladima.

Edukatori su nositelji brojnih međunarodno priznatih certifikata:

- Gallup-Certified Strengths Coach: Program certifikacije za primjenu alata StrengthsFinder (SAD)

- Minds at work: „Immunity to ChangeTM Facilitator’s Workshop“, facilitatori Maria DeCarvalho, Deb Helsing, Bob Kegan i Lisa Lahey (SAD)

- Center on the Developing Child at Harvard University: Science-Based Innovation Training: Reimagining Program Development & Evaluation (SAD)

- Mind Matters at Harvard: Families Make a Difference (tromjesečni program, SAD)

- Harvard graduate school of education (class auditor): Emotion in Development and Learning: Usable Knowledge, Variability and Context; New Pathways for College and Career Readiness: Increasing Opportunity and Equity Through Education; Moral Adults, Moral Children; Theories and Methods of Child/Adolescent Cognitive and Psychological Assessment; Adult Development; Developmental Psychology; Innovation by Design: Projects in Educational Technology

- REALITETNA TERAPIJA I TEORIJA IZBORA (basic and advanced), The William Glasser Institute

- SDI® - Strength Deployment Inventory® – međunarodni alat koji je prvenstveno namijenjen
poboljšanju odnosa i upravljanju konfliktima u poslovnom okruženju

- DISC Persolog Personality Factor Profile

- Career Coaching – IAP College

- EQUIP Leadership – trogodišnji program za edukaciju trenera u području vodstva

- FranklinCovey – 4 DISCIPLINES of execution – alat za upravljanje ciljevima organizacije

- House of change – alat za upravljanje promjenama

- THE COACHING ACADEMY, LONDON – specijalizacija za poslovni coaching vlasnicima malih i srednjih kompanija

- INTERNATIONAL CERTIFIED TRAINER prema metodi Stonebow

- THE CERTIFICATE IN PERSONAL COACHING – The Coaching Academy London

- Škola transakcijske analize (Zagreb, Beograd, Crna Gora)

- NTC seminar za stručnjake (NTC MENSA, Hrvatska)

- Thalento® Solution for organisations in evolution (Personality & Motivation Assessments, Behavioural & Cognitive Tests, Competency Solutions and People Analytics.

Uz navedene certifikate, pohađali su brojne konferencije, stručne skupove i radionice na različite teme iz područja ekonomije, marketinga, psihoterapije, razvojne psihologije, vođenja i upravljanja projektima, upravljanja konfliktima, vođenja timova, komunikacije i brojnih drugih. U svom pristupu osmišljavanju i vođenju treninga kombiniraju bogato radno i životno iskustvo stečeno u dugogodišnjem radu s pojedincima i kompanijama. Krasi ih iznimni entuzijazam i motivacija za pronalaženje jedinstvenosti u svakom čovjeku što se odlikuje u visoko individualiziranom pristupu svakom pojedincu.