• Tel: +385 95 367 9769
  • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu
Anđela Durdov

Edukator priča nije samo priča o autentičnosti i usmjeravanju, to sam se uvjerila na svojoj koži još 2016. godine kada sam bila u ulozi polaznika programa. Toliko mi se svidio program i sve što poslovanje čini da sam se brzo nakon toga priključila kroz volontiranje te formirala svoje znanje. Od početka 2019. sam formalno postala dio tima. Vrlo brzo sam uplivala u to područje jer ono što su moje snage i talenti su upravo ono što Edukator Kreator čini – razvoj čovjeka, potencijala, njegovanje njegove autentičnosti, učenje kako učiniti iskorak u osobnom i profesionalnom razvoju. Također kroz empatiju pristupam svakome tko se raspituje za naše programe, na način da zajedno sagledamo kontekst osobe, situacije i vidimo potrebu te koji od naših programa bi bio odgovarajući. Najviše volim raditi sa pojedincima koji rade nove iskorake, neobjašnjivo hrabre korake i trebaju podršku u tom procesu. Smatram ulogu ID stručnjaka onom u kojoj se zrcali jedinstvenost, sposobnosti, potencijali i kapaciteti druge osobe. Volim biti s te strane i kroz svoja stručna znanja i iskustvo doprinjeti osobi da se jasnije vidi ono što se zrcali i dovede svoj potencijal do punine. Osobito volim rad sa drugim poslovanjima gdje gradimo priču razvoja, autentičnosti i vrednovanja svake osobe u timu te zajedničkim snagama pronalazimo najbolji način da svatko da svoj doprinos. Okruženje u kojem jesam je tlo inovativnosti, kreativnosti i doprinosa za čovjeka i njegov razvoj te razvoj društvo što mi jako odgovara. 

Danas sam osobna asistentica CEO Ivoni Zgrabljić, koordinatorica procesa, ID savjetnica za osobni i profesionalni razvoj te voditeljica ID individualnih i grupnih programa.

Mojih top 5 talenata: Empathy, connectedness, input, intellection, developer

Temperament: Plemenski – maestro, Ekstrovert, DISC profil: žuto – zeleno - plavi

Područja interesa: ID osobni i karijerni razvoj pojedinca, cjelovit razvoj, razvoj timova, edukacije, coaching, mentoring, psihologija, nove i kreativne metode otkrivanja potencijala, kreativnost i poduzetništvo, osnaživanje mladih, studenti, voditelji i timovi, razvoj sustava, autentično vodstvo

Upisom na Studijski centar socijalnog rada (Pravni fakultet u Zagrebu) dobila sam mnoštvo prilika za učenjem o različitom profilu ljudi, različitim potrebama, različitim stilovima i načinima komunikacije. Također, velik broj sati bio je posvećen interpersonalnoj komunikaciji, radu sa pojedincem gdje sam više godina bila demonstrator. Također kroz predmete grupnog rada imala sam priliku biti facilitator grupnoj dinamici. Ono što me najviše zanimalo kroz studij je pronalaženje najboljeg načina za osobu da izrazi sebe i kvalitetno korača naprijed poznavajući svoje snage. Također, kroz fakultet sam birala predmete savjetovanja i osobito predmete psihologije. Kroz fakultet sam kroz edukacije, konferencije, radionice učila o psihologiji, ljudskim potencijalima. Poduzetnički duh u spoju sa kreativnosti te težnja intelektualnom radu bila je vidljiva kroz timsko pokretanje studentskog časopisa na našem fakultetu te članstvo u organizacijskom timu regionalnog kongresa za studente. Također sam prolazila akademiju o leadershipu kroz forum za mlade.

Paralelno sam uz to sam stjecala znanja i iskustva u Edukator okruženju u kojem sam sada dio tima.

Prije zaposlenja sam imala priliku steći radno iskustvo u SAD-u gdje sam kroz studentski program bila u prilici učiti interpersonalne vještine i rad sa mnogo klijenata. Budući da mi je interes da osoba bude svjesnija sebe, svojih snaga, ali i zna se izraziti iz tog razloga pohađam tečaj komunikacije. Tu želja za stjecanjem novih znanja u cilju cjelovitog pristupa pojedincu, pohađala sam i položila osnovnu edukaciju iz transakcijske analize – TA101. 

Također, imam iskustvo koordinacije EU projekta koji je bio usmjeren na osnaživanje i jačanje kapaciteta te otkrivanje talenta marginalizirane skupine ljudi te sam zaista uživala na poziciji gdje sam mogla kroz komunikaciju, radionice, coaching sate usmjeravati ljude te pratiti njihov osoban rast i razvoj. Vanjska sam suradnica udrugama za mlade koje su usmjerene na doprinos društvu, osobito ističem Put do uspjeha, Centar za razvoj talenata, Centar za mlade grada Zagreba.

 

Svaka osoba je kao knjiga koja treba ispričati svoju priču. Naš razvoj stane kada mislimo da više nemamo stranica, a sadržaj unutra je tako unikatan, jedinstven, pun mogućnosti i novih nijansi. Naš razvoj krije se iza obzora, usudimo se hodati svojim autentičnim i jedinstvenim snagama.

Programi koje vodi Anđela Durdov

  • ID osobna iskaznica potencijala (uživo)
  • ID Karijerni dijagnostičar
  • ID Next step
  • Gallup/Clifton StrengthsFinder - Basic
  • Gallup/Clifton StrengthsFinder - Advanced
  • ID osobna iskaznica potencijala (online)
  • Imuniteti na promjene (online)
  • Imuniteti na promjene (grupno)
Kontaktiraj