• Tel: +385 95 367 9769
 • Email : info@edukatorID.com

Pretraži programe i edukacije

pritisni ENTER za pretragu
Ivona Zgrabljić

Nakon završenog ekonomskog fakulteta, karijeru započinjem pokretanjem projekta programa edukacije i zapošljavanja mladih u okviru kojeg se specijaliziram u području identificiranja talenata i razvoja karijere. Nakon pet godina iskustva u radu s mladima te mnoštva održanih edukacija, osnivam tvrtku EDUKATOR KREATOR, specijaliziranu za vođenje odjela ljudskih resursa za male i srednje poduzetnike, što uključuje uvođenje raznih HR sustava (sustava nagrađivanja, mjerila uspješnosti, opisa radnih mjesta...) te intenzivan rad sa zaposlenicima kroz treninge i savjetovanje.

Mojih top talenata: Strategic, connectedness, futuristic, activator, maximizer
Temperament: ekstrovert, maestro, DISC profil: crveno - žuto - zeleni

Područja interesa: vodstvo i razvoj timova, maksimiziranje potencijala pojedinca i poslovanja, strateško planiranje, otkrivanje neotkrivenih potencijala, detektiranje i razvoj područja talenata, voditeljski stilovi

Oduvijek sam bila kreativna i ako gledam unazad, uvijek sam imala poduzetničku crtu u sebi. Po završetku fakulteta, moja kolegica i prijateljica je rekla da ima osjećaj kao da ne zna tko je. To me jako dirnulo, pitala sam se kako nakon toliko godina obrazovanja može biti da netko osjeća da i dalje ne poznaje sebe. Riskirajući siguran posao i poziciju, odlučila sam educirati mlade o karijernom razvoju i napretku. Putem radionica prenosila sam im o osobnom razvoju, kako se postaviti prema karijeri i koji su to elementi te kako se predstaviti poslodavcu. Upoznavajući nove modele i alate, susrela sam se sa raznim metodama. Pararelno sam razvijala iskustvo i znanje kao konzultantica raznim malim i srednjim poduzećima te kroz strateško savjetovanje voditelja. Također, sam se upoznala sa Clifton Strengthsfinder alatom čiji sam ujedno certificirani trener te kroz njegovu primjenu učila pojedinca u grupnoj dinamici kako otkriti i razvijati svoje potencijale i talente. Tako kao poslovnica trenerica i savjetnik za razvoj karijere, razvila sam inovativan alat Edukator ID koji služi pojedincima za upoznavanje vlastite autentičnosti te im pomaže u prihvaćanju sebe, identificiranju jedinstvenih snaga i talenata te definiranju daljnjeg karijernog razvoja.

Cilj mi je bio osmisliti alate za osobni i profesionalni razvoj koji služi pojedincima u otkrivanju vlastite  autentičnosti kako bi na osnovu dubljeg poznavanja sebe, osoba mogla donositi bolje osobne i poslovne odluke. Poslovanje Edukator Kreator koje sam pokrenula često svojim programima služi kao baza, prekretnica ljudima da donesu nove odluke i započnu projekte koji su im dugo na srcu i potiče ih na spoj kreativnosti i proaktivnosti. Oko sebe rado okupljam pojedince koji žele doprinositi društvu kroz svoje talente i konkretne aktivnosti te sam i sama idejna začetnica nekoliko društveno korisnih projekata, među kojima je trenutno naglasak na Virtogradu – program za djecu koji potiče otkrivanje i razvoj talenata kod djece, odgoj u vrlinama i vrijednostima te potiče djecu na kreativnost i stvaralaštvo. U Edukator Kreator poslovanju trenutno se najviše ističu moje voditeljske uloge, uloge savjetnice i konzultantice za poslovanja, ID treninzi te edukacije usmjerene na razvoj poslovanja ponajviše kroz vrednovanje zaposlenika. Također, strateški usmjeravam poslovanje u suradnji sa timom pojedinaca koji sa mnom dijele kreativnost i entuzijazam.

Posao voditelja ljudskih resursa omogućuje mi izravan uvid u probleme s kojima se susreću vlasnici, voditelji timova i zaposlenici te obilje konkretnog iskustva u radu s ljudima. Uz osmišljen inovativan alat Edukator ID alat koji na cjeloviti način pristupa identificiranju potencijala zaposlenika osmislila  sam i Company ID alat u svrhu definiranja organizacijske kulture. Također, doktorandica sam na poslijediplomskom sveučilišnom studiju Kvaliteta u odgoju i obrazovanju. Trener sam u „Immunity to changeTM facilitator's Workshop“ metodologiji (prof. Kegana, Harvard) te certificirani trener DISC Persolog Personality Factor Profile, certificirani trener za SDI® – Strength Deployment Inventory® te certificirani career coach na IAP College.

 

Programi koje vodi Ivona Zgrabljić

 • ID osobna iskaznica potencijala (uživo)
 • Dizajn karijere (online)
 • ID Karijerni dijagnostičar
 • Immunity to change
 • Strengths based coaching program
 • ID kreativni inkubator
 • ID Poduzetnički inkubator
 • Company ID - consulting
 • Imuniteti na promjene (online)
 • Edukator ID PRO
 • Imuniteti na promjene (grupno)
Kontaktiraj